MOVE Zrt. logo
TermékeinkSzolgáltatásainkCégadatokCégtörténetTelephelyeinkKözérdekűKapcsolatKéptárÁllásajánlatok TÁMOP

Termékeink\

Konyhabútorok


MDF fronttal

Az alapanyaga 18mm vastag hátoldalán fehérre laminált mdf lap, amit 0,4mm vastag PVC fóliával vonnak be. Az mdf lapok a legelterjedtebb ajtólapok a konyhabútor gyártás terén. Felületük matt, magasfényű és antikolt hatásúak lehetnek. A színnel, marásmintával és a felülettel kombinálva egyedi megjelenést lehet elérni a konyhabútornál. Előnyük az egyszerű tisztántarthatóság és a magas élettartam.


Laminált bútorlap ajtóval

18mm vastagságú mindkét oldalt laminált forgácslap, amit 2mm vastag a lappal megegyező színazonos műanyag élvédővel (ABS) van élzárva. A lapok színeinek megválasztása a hazai és külföldi forgácslap-gyártók palettáján széles választékban megtalálhatóak. Előnye az alacsony árkategória és a széles színpaletta.


Tömör fa ajtókkal

Az alapanyaga, mint a nevében is benne van tömör fa. Készíthető tölgy, bükk, kőris, éger, akác, cseresznye, fenyő, dió, juhar és egyéb fafajokból. A keresztmetszetek megmunkálása, táblásítása, összemarása után ragasztással érjük el az ajtók szerkezeti állapotát. Az összeragasztás után a felület felcsiszolása következik, majd a végleges megjelenése érdekében a felületkezelés. A felületkezelés tetszőlegesen kiválasztott páccal, és lakk felvitelével érjük el. Konyhabútornál a klasszikus és rusztikus, de a modern bútornál is jellemző ez a típusú ajtófront. Színe akár 1000 féle árnyalatban is elérhető, szerkezeti és megjelenési formája tetszés szerint készíthető. Standard típusoknál szabvány méretekben és színben kaphatóak.


MOVE Rehabilitációs Ipari és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Zrt.

Székhely: 8500 Pápa, Kürt u. 1.
Tel/Fax: +36 89/324-502
E-mail: info@movezrt.hu