MOVE Zrt. logo

Székhely:8500 Pápa, Kürt u. 1.
Telefon: +36 89/324-502
E-mail: info@movezrt.hu


Konyhabútorok

MDF fronttal

Az alapanyaga 18mm vastag hátoldalán fehérre laminált mdf lap, amit 0,4mm vastag PVC fóliával vonnak be. Az mdf lapok a legelterjedtebb ajtólapok a konyhabútor gyártás terén. Felületük matt, magasfényű és antikolt hatásúak lehetnek. A színnel, marásmintával és a felülettel kombinálva egyedi megjelenést lehet elérni a konyhabútornál. Előnyük az egyszerű tisztántarthatóság és a magas élettartam.


Laminált bútorlap ajtóval

18mm vastagságú mindkét oldalt laminált forgácslap, amit 2mm vastag a lappal megegyező színazonos műanyag élvédővel (ABS) van élzárva. A lapok színeinek megválasztása a hazai és külföldi forgácslap-gyártók palettáján széles választékban megtalálhatóak. Előnye az alacsony árkategória és a széles színpaletta.


Tömör fa ajtókkal

Az alapanyaga, mint a nevében is benne van tömör fa. Készíthető tölgy, bükk, kőris, éger, akác, cseresznye, fenyő, dió, juhar és egyéb fafajokból. A keresztmetszetek megmunkálása, táblásítása, összemarása után ragasztással érjük el az ajtók szerkezeti állapotát. Az összeragasztás után a felület felcsiszolása következik, majd a végleges megjelenése érdekében a felületkezelés. A felületkezelés tetszőlegesen kiválasztott páccal, és lakk felvitelével érjük el. Konyhabútornál a klasszikus és rusztikus, de a modern bútornál is jellemző ez a típusú ajtófront. Színe akár 1000 féle árnyalatban is elérhető, szerkezeti és megjelenési formája tetszés szerint készíthető. Standard típusoknál szabvány méretekben és színben kaphatóak.